http://anymath.ir

انجمن دبیران ریاضیات

آموزش مجازی ریاضیات مدارس و دانشگاه های کشور

اثبات های به ظاهر درست!!!

نوشته شده توسط: Meysam Zarei در ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۳۹
دسته بندی:  آموزش مجازی» آموزش دانشگاهی

 

برای این که اثبات کنیم 1=0 باید مراحل زیر را پیش برویم:

1-صفر را به صورت زیر می نویسیم:

0=1-1+1-1+1-1+...

2-عبارت بالا را این گونه می نویسیم:

0=1+(-1+1)+(-1+1)+(-1+1)+...

3-از آنجا که:

(-1+1)=0

پس:

0=1


این خیلی آسونه  :دی...!!

اینا که اثبات نیست، مغلطه هست!
الان شما با چه اجازه ای (1+-1) رو برابر با 1 گرفتی :عصبانی: :دی

 

یه توضیح:

0=1+(-1+1)+(-1+1)+(-1+1)+...
این عبارت رو داریم
(-1+1)=0
به جای(-1+1) 0 میذاریم به دست میاد 1=0!!!

 

(-1+1)=0
چرا؟
یک و یک که میشه دو. منفی هم که اون طرف یکه. منظورتون اینه نه؟( 1+(-1) )
خوب این اشتباهش همینجاست دیگه 0=1+(-1+1)+(-1+1)+(-1+1)+...
باید یک و منفی یک به تعداد یکسان باشن...!!!

 

 

اینم یکی دیگه:

۰=۰

۱۵-۱۵=۱۲-۱۲

(۳-۳) ۵= (۳-۳) ۴

۵=۴

اشکالش هم که میدونید دیگه... عدد تقسیم بر صفر مبهمه. :لبخند:

 

 

...

منتظر نظرات شما دانش پژوهان عزیز هستیم.


هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

نوشتن دیدگاه